Sinds ik een klein meisje was, hield ik ervan om mijn kamer in te richten 🥰 Was het handgemaakte uitsnijdingen, origami, foto's of posters - ik was altijd all-in 💪 Hetzelfde geldt vandaag de dag. Ik hou nog steeds van het inrichten van mijn ruimte en het maken van mijn eigen stukken. Deze linnen slinger was een van de eerste Moimili-producten. Het heeft een heel speciaal plekje in mijn hart en brengt me vaak terug naar mijn jeugdherinneringen 💖 Hang het in je kamer en laat me weten waar het je naartoe brengt als je erover nadenkt 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🇵🇱 Odkąd byłam mała, uwielbiałam dekorować swój pokój 🥰 Czy były wycinanki, czy origami, rysunki, czy plakaty - zawsze oddawałam się temu całkowicie 💪 Do dziś tak mam. Wciąż uwielbiam ozdabiać swoją przestrzeń i tworzyć własne dekoracje. Te lniane girlandy naar jeden z pierwszych produktów Moimili. Mają one specjalne miejsce w moim sercu i często przenoszą mnie w świat pięknych wspomnień 💖 Powieś je u siebie i powiedz mi, dokąd Ciebie przenoszą, gdy na nie ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #homedecor #home #interiordesign #design #homesweethome #homedesign #decor #polen #handmade #decoration #homeinspiration #inspiration #dom #polishbrand #homedecoration #dekoracje #pillows #instahome #warsaw #playmat #cushion #decorativecushion #decorativepillows #livingroom #badroom #linnen #beddengoed #bohoppillow #bohohome #vintagepillows
×